MADISON PARK HOMES -GOLD AWARD WINNERS GALLERY

MILLDALE SHOWHOME
MILLDALE HOME
COATESVILLE HOME

MILLDALE
A GOLD AWARD WINNING SHOWHOME!

REGIONAL AWARDS WON: Regional Gold

REGION & CATEGORY: Auckland / Northland / Coromandel

GIB Show Home

The Madison Park showhome at 66 Maurice Kelly Road stands out from the crowd with its innovative new design, Stylish yet elegant featuring two separate living areas, raked ceiling with 2.7m stud heights and a large master bedroom with a modern ensuite. The exterior is finished with a weathered ABODO® Vulcan cladding that compliments a beautifully crafted interior.

The home is a showcase of the quality build principles Madison Park is becoming known for. It is a brand new design never seen in New Zealand before and showcases the best of modern conceptual innovation.

It provides 178 square metres of living spaces, optimising the indoor outdoor flow treasured by kiwi families. The lounge, kitchen and family rooms soak up the northerly aspect sunshine. Looking around, you immediately get the feeling that here is a home with a difference. Everywhere you look there are quality fixtures and fittings chosen from carefully selected suppliers. The home gives you a tremendous sense of space and lightness due to the clever use of large windows, raked ceilings and oversize doors.

“Our philosophy is based on offering a range of inspiring home designs to encourage clients to think outside the ordinary”, says Ron Saxby, Madison Park New Home Consultant. “We hope our new show home will inspire visitors as they develop ideas, plans and specifications for their own new home. We love giving advice and guidance, encouraging all who visit to discuss their design ideas and house plans with us. Our plans are designed to meet individual needs, and we continually look to improve them to fit the lifestyles and aspirations of modern New Zealand families. I believe our passion for design, innovation and our use of exciting new materials is what truly sets us apart from our competitors.”

MILLDALE – SOAK UP THAT SUN
A GOLD AWARD HOME!

REGIONAL AWARDS WON: Regional Gold

REGION & CATEGORY: Auckland / Northland / Coromandel

New Home $450,000 – $600,000

The requirements of this new three-bedroom home created a challenge for the builders, with considerations such as a north entry and a strategically placed rain garden necessitating a side-entry garage. The solution was to provide a living area on the north side for warmth in winter, and an entertainment area leading to the private deck for enjoying the late-afternoon sun in summer. The main bedroom suite benefits from a similar location.

A high raking ceiling over the kitchen and dining area adds to the sense of light and space. This also allows the warm sun to stream into the living area, making it a bright and welcoming space to socialise with friends and family. Elements such as a barn-style door, pendant lighting and feature walls to display the homeowners’ artwork, add character and personality to this 178sqm dwelling.

An attractive exterior contrast has been cleverly created with the use of light horizontal and black vertical cladding on the street elevation, drawing the eye to the bold yellow entry door. The monopitch roof design beautifully finishes off this truly modern suburban family residence.

WATCH THE VIDEO

COATESVILLE – A RURAL OUTLOOK
A GOLD AWARD HOME!

REGIONAL AWARDS WON: Regional Gold

REGION & CATEGORY: Auckland / Northland / Coromandel

New Home $600,000 – $750,000

This standout home was designed to not stand out! The owners wanted a contemporary structure that blended well with the countryside, a brief that has been met by clever design and use of materials. The timber exterior is in harmony with the surrounding bush, while high raked ceilings at the entrance are inspired by tall trees and hills. There’s a fabulous feel to this open-plan four-bedroom, three-bathroom home. Timber floors, plenty of sunshine and a fireplace in the living area keep things cosy. Hosting guests in this home is easy and enjoyable – both indoors and outside. The ultra-modern black kitchen, offset by a white island bench and shelving, overlooks the living area, while a covered outdoor space encourages alfresco lounging and dining. At one end of the 240sqm home, a guest suite has private access and an ensuite, while the main suite is at the other end of the house, providing a relaxing retreat. In the near future, the owners envisage an extensively developed outdoor entertaining area for the many gatherings and family celebrations to come.

WATCH THE VIDEO